VIIMEINEN PUOLUKAN OSTO TORSTAINA 24.9 KLO 17-19

28.8.2020

Ostohinta 1,10 €/kg

Kälviän 4H-yhdistys käynnistää Kälviällä Satosankarit-marja-aseman, jossa ostamme perkaamatonta puolukkaa päivän hintaan alkaen maanantaina 31.8. klo 17-19

Marja-asema on auki ma ja su klo 17-19 sekä to 24.9 ja se sijaitsee Kälviän S-Marketin pihassa ABC:n tankkauspisteen vieressä. Tuomalla keräämäsi metsämarjat myyntiin 4H:n Satosankarit-marja-asemalle tuet paikallista nuorisotyötä.

Satosankarit on Suomen 4H-liiton metsämarjojen ostoon ja välitykseen sekä nuorten työllistämiseen liittyvää toimintaa. Satosankarit-brändin alla toimii noin 50 4H-yhdistysten ylläpitämää marja-asemaa ympäri Suomea sekä mustikan ja puolukan poimintaa varten perustettuja keruurinkejä. Marja-asemille työllistyy paikallisia nuoria.

Paikkakunnalle perustetaan myös metsämarjojen keruurinki, johon on mahdollista tulla mukaan ja sen kautta myydä keräämänsä marjat Satosankarit-marja-asemalle. Keräämään voi siis lähteä yksin tai porukassa - siihen kannustamme kaikkia alueemme nuoria!

Paikalliset 4H-yhdistykset toimivat marja-asemaa pyörittävien nuorten työnantajina sekä järjestävät perehdytystä ja neuvontaa uusille metsämarjojen kerääjille. 4H-järjestö on pyörittänyt metsämarjojen osto- ja välitystoimintaa jo useiden vuosien ajan, ja kesästä 2020 eteenpäin se keskittyy Satosankarit-toiminnan alle.

Lisätietoja Satosankarit-marja-asemastamme sekä keruuringeistä antaa:

Kälviän 4H-yhdistys/Tuire Matilainen

puh. 044 3350 080

sähköposti: kalvia@4h.fi