Kesäkerho 7-24.6.2021

Kälviän 4H-yhdistys toteuttaa kesäkerhotoimintaa 1-3-luokkalaisille lapsille arkipäivisin 7 tuntia päivässä.

Huomioitavaa kesän 2021 osalta:

HUOM! KESÄKERHO ON 4H:N TOTEUTTAMAA HARRASTUSTOIMINTA JA SEN TOTEUTUMINEN ON RIIPPUVAINEN VALLITSEVISTA KORONARAJOITUKSISTA. EMME VALITETTAVASTI PYSTY TÄLLÄ HETKELLÄ SANOMAAN, TOTEUTUUKO KESÄKERHO JA MISSÄ LAAJUUDESSA.

-kesäkerhotoiminnassa mukana oleva lapsi tulee hakea kesken kerhopäivän, mikäli lapselle tulee sairastumisoireita

- toiminta toteutetaan vallitsevan tilanteen mukaisesti, eli kesäkerhon peruuttaminen, osittain peruuttaminen tai muut järjestelyt ovat mahdollisia, mikäli olosuhteet sitä vaativat

Tänä kesänä kerhoa järjestetään kolmen ensimmäisen lomaviikon ajan (7-24.6) arkipäivisin klo 8-15 välisenä aikana. Kerhoon voi ilmoittautua koko ajaksi, viikoiksi tai satunnaisiksi päiviksi.

Kerhoa ohjaavat Elina Hietarinne ja Oskari Murtomäki.

Kerho sisältää erityisesti ulkoilua, liikkumista, retkiä, leikkejä ja pelejä, askartelua, kokkailua sekä lounaan ja välipalan. 

Paikkana Kälviän vapaa-aikatalon nuorisotila.

Kesäkerhon ensimmäinen tunti 8-9 ei sisällä ohjattua ohjelmaa, mutta ohjaaja on paikalla ja lapsi voi tulla kerhoon leikkimään, pelailemaan, lukemaan jo kahdeksasta eteenpäin. Lapsen toivotaan tulevan kerhoon viimeistään klo 9. Kerho on Kälviän 4H:n toteuttamaa harrastustoimintaa. Jos lapsella on oma ohjaaja koulussa, tulee olla myös kerhossa.

Kesäkerhomaksu on 10€ päivä. 

Kerhoon otetaan max 15 lasta/päivä. Varmistamme jokaisen lapsen kerhopaikan.

Toiminnan järjestää Kälviän 4H-yhdistys. Lisätiedot p. 044-3350 080 tai kalvia@4h.fi